MarlouFlos.reismee.nl

Halloween & Artic Monkeys

Hoi!

Halloween is net achter de rug, en het volgende festival staat alweer voor de deur! Volgende week is het Bonfire Night, ik weet alleen nog steeds niet waar dat nou om gaat (:
Halloween was wel echt cool dat het hier echt gevierd wordt, Halloween gaat niet ongemerkt voorbij. De 'horrornight' was echt super, hoewel ik niet veel van de films heb gezien. Cameron had zijn mummiepak, en het huis was helemaal versierd. De zondag hebben Alice en ik onze pompoenen klaar gemaakt (wat een drap wat er in een pompoen zit), en maandag voor de deur geplaatst. Er kwamen best veel kinderen bij de deur, en Alice die nogal enthousiast was, heeft van iedereen die aanbelde een foto gemaakt. Er was zelfs een baby verkleedt als pompoen!

Gisteren zijn Alice, Joy, Helen (vriendin van Joy) en ik naar de Artic Monkeys geweest! Ik kende ze niet zo heel goed, maar ze waren geweldig! We zijn in Helens auto naar Wellington gereden, en hebben daar de trein naar Birmingham International gepakt. Joy had van te voren gebeld, en ze zeiden dat je de kaartjes in de trein kon kopen... Dus niet. De heenweg hebben we zwartgereden, gelukkig was het net spitsuur, dus al wilde de conducteur controleren, hij had amper kunnen lopen. Vervolgens het concert dan... Wat een mensen! De zaal was echt enorm. Het enige nadeel was echter dat de trein terug zo vol was dat mensen weer uit moesten stappen - de trein zou anders niet vertrekken. Vervolgens 20 minuten staan, om over te stappen. Nog een probleem, de trein die we moesten hebben was de laatste die zou gaan die avond, dus helaas dat volgende uur in de trein moesten we ook volgepropt staand doorbrengen. Het was niet slecht, maar ook niet ideaal.

Volgende week waarschijnlijk Bonfire Night dan, en verder... Geen idee.

Groetjes Marlou

Reacties

Reacties

hans evers

Hoi Marlou
ik hoor het al, het openbaar vervoer in Engeland is ook niet alles! Vieren ze daar ook Saint Martin of all-fools-day (11e van de 11e) ? Ik heb niet zoveel met halloween. Beetje amerikaanse import-gekte, want wat is er nou akelig aan een pompoen??? Kun je soep van maken. Hartelijke groeten en amuzeer je goed!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active